Hoppa till innehåll

Sniff, sniff

november 10, 2011

Vädrade med näsborrarna i luften. Sniff, sniff, konstig lukt det där. Fortsatte att jobba på datorn medan mannen i mitt liv tillredde mat på vedspisen med en ängels tålamod och jag väntade vrålhungrig i två timmars tid på middagen. Borde kanske ha lämnat allt och smitit ifrån mataffären och styrt plåtlådans kylare norrut för att trakteras av mamma och hennes nylagade lindströmsbiffar när jag fick inbjudan. Men, men, inte kunde jag överge mannen i mitt liv så där bara på veckans första lediga kväll. Dessutom har han ju varit extra snäll trots att det är männens vecka. Igår öppnade han till och med en ärtsoppsburk och bjöd även då på middag.

Men den konstiga lukten hade inget med oset från köket att göra. Jag sniffade lite diskret under armhålorna. Kunde jag verkligen lukta sååå illa?
Tittade på mina kläder, hade jag fällt nån maträtt som surnat och torkat in?
Tog av strumpan och sniffade, men nej…

Övergav datorn, njöt av middagen och satte mig framför tv:n med stickningen. När jag återvände till datorn var stanken outhärdlig och jag förstod inget. Mannen i mitt liv sniffade parallellt med mig. Rätt snabbt insåg han att det nog inte var jag som åstadkom den där odören, grävde fram pannlampan och började krypa på golvet. Längst in i hörnet under databordet hittade han en hög. En av våra svartgrårandiga marodörer hade varit i farten…

From → Ditt och datt

3 kommentarer
  1. Om det var en mus, och inte en datormus, han hittade så ack och ve hur illa de döda kräken kan lukta…

    • inges permalink

      Jo, de döingarna har en förunderlig förmåga att förpesta luften. Den här gången var det tyvärr en av våra fyrfotade kattvänner som tagit lite mis(s)te.

Trackbacks & Pingbacks

  1. Satellitskit » Inges cybervrå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: