Hoppa till innehåll

Räddande ängel

november 21, 2011

Ett evigt flängande med stram tidtabell kan ta knäcken på vem som helst. I det tilltagande kaoset är det dessutom tänkt att vi skall fira födelsedag här i huset. I morse insåg jag att det dessvärre inte finns minsta chans att jag själv skulle hinna åstadkomma något bakverk alls. Ringde min vän och visst skulle hon se till att jag får tårtor både med plommon och choklad samt salta bitar. Knappt hade vi avhandlat om hämtningen när min telefon ringde.
– Hördu ja ha lite fundera, sa mor min.
– Ja har ju lite blåbär kvar i frysen. Ska ja baka en kaka åt er? Men nån måst kom efter den sen.
Jippiii, en räddande ängel. Tack, tack tusen tack. Nu kan jag pusta ut och med lugn tillförsikt se fram emot ett livligt veckoslut och en hel drös med gullisar omkring mig.

En räddande ängel hade jag också behövt på jobbet idag då jag råkade ut för demoeffekten. Precis inget fungerade som skulle visas i PowerPointen. ARGH! Jag vill inte vara en dålig lärare. Jag vill att tekniken ska fungera. Varför, ack varför, kollade jag inte på ort och ställe förra veckan? Nu gick många timmars förberedande till spillo. Får väl snart lyda äldsta ätteläggets råd och byta bransch. Nåt som inte har med teknik att göra…

From → Ditt och datt, Fritid

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: