Skip to content

Åt var sitt håll

juli 14, 2012

Idag på förmiddagen körde mannen i mitt liv och undertecknad åt var sitt håll. Han västerut till grannstaden i oförrättat ärende. Hur han sedan blev lurad till Hyvinge av fel i lageruppgifterna är en typisk det-var-datorns-fel-historia.
Själv styrde jag Adamplåtlådan österut och fick uppleva Bruksdagen i Strömfors bruk. Mycket att se på, trevligt program och många att tala med.
På eftermiddagen god mat på Ölvin tillsammans med yngsta ättelägget. Det är ett tag sedan jag varit där senast, oktober eller november 2011, så jag blev glatt överraskad av servicen och personalens sätt att ta hand om sina kunder. Tänk vad mycket fint vi ändå har här i stan.

Dagen avslutades med te och skorpor hos min mor. Som efterrätt till de nyttiga kliskorporna serverades äppelpaj. Mums.
Innan vi återvände hem hann vi ännu till träsket för att njuta av solnedgången. På hemvägen diskuterade vi vad som lönar sig att satsa på i bostadsväg. Mannen i mitt liv menar att den finska sommaren är för kort för att han ska vilja bo vid vatten (en sjö eller ett hav). Det blir för kallt när det mestadels är is på vattnet. Nej, han förespråkar en lägenhet med garanterad plats för rollatorn. Ja, och så då hiss förstås.

Annonser

From → Ditt och datt, Fritid

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: